Arbëri

Serbia reagon pasi Policia e Kosovës e arrestoi një serb për krime lufte

Arrestim - Peje
 

E ashtuquajtura Zyre për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, ka reaguar pas arrestimit të së martës të Zlatko Arsiqit, i cili akuzohet për krime lufte në Kosovë.

Në reagimin thuhet se “Arsiqi është pjesëtar i Policisë së Kosovës dhe se kishte kaluar testet e nevojshme për të punuar aty e tash po akuzohet për krime lufte”.