Arbëri

Paralajmërohet sërish shtrenjtim i energjisë elektrike

 

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) është duke e shqyrtuar kërkesën e KESCOS dhe KEDS-it për shtrenjtim të energjisë elektrike.

Kryetari i Bordit të ZRRE-së, Ymer Fejzullahu, në Komisionin parlamentar për ekonomi, ka theksuar në dhjetor të vitit të kaluar kanë filluar shqyrtimin jashtëzakonshme të tarifave të energjisë elektrike.