Arbëri

Hoti tregon në pesë pika se si duhet të jetë marrëveshja me Serbinë

 

Ish-kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, tani deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës, ka treguar në pesë pika se si duhet të jetë marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë.

Sipas tij marrëveshja duhet të jetë përfundimtare e jo e ndërmjetme, sepse ndryshe Hotia ka vlerësuar se mbetet problem i hapur për të ardhmen dhe kjo e rrit pasigurinë politike në gjithë rajonin.