Arbëri

Po kërkohet shkarkimi i bordit të KPMM-së, dyshime se u dëmtua për 9 mln euro buxheti i shtetit

 

Bordi i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minierale (KPMM) po dyshohet se ka dëmtuar buxhetin e shtetit në vlerë prej nëntë milionë eurosh.

Për këtë arsye Komisioni parlamentar për Ekonomi në janar i ka rekomanduar Kuvendit të Kosovës shkarkimin e këtij bordi.