Arbëri

Shqiptarët dhe boshnjakët që jetojnë në Serbi kërkojnë reciprocitet të të drejtave

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti së bashku me ministrin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku dhe këshilltaren politike të kryeministrit, Ardita Sinani pritën të shtunën përfaqësues politikë të komuniteti boshnjak e shqiptar që jetojnë nën Serbi.

Siç ka njoftuar zyra e kryeministrit, nga delegacioni i SDA-së Shanxhak që kryesohej nga kryetari Sulejman Ugljanin, i shoqëruar nga kryetari i PVD-së, Shaip Kamberi, dhe dy deputetët tjerë në Kuvendin e Serbisë, Enis Imamovic dhe Selma Kucevic, kryeministri Kurti u njoftua për brengat dhe problemet me të cilat ata ballafaqohen.