Arbëri

Organizatat ndërkombëtare të mediave të shqetësuara me zgjedhjen e Gërvallës drejtor në RTK

Foto: Arkiv
 

Qendra Evropiane për Shtypin dhe Lirinë e Medias ka reaguar pas zgjedhjes së Rilind Gërvallës drejtor për kanalet shqip në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Sipas tyre zgjedhja e Gërvallës shkatërron përpjekjet e Bordit për depolitizim të transmetuesin publik.