Arbëri

Hoti: Marrëdhënia me SHBA-në është ekzistenciale për Kosovën

Avdullah Hoti
 

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se marrëdhëniet e Kosovës me SHBA-në janë të rëndësisë ekzistenciale për Kosovën dhe jo për SHBA-në.

Ai në një postim në Facebook ka shkruar se duhet të angazhohen të gjithë për të mirëmbajtur miqësinë, siç e ka quajtur ai, të përhershme me SHBA-në, që është mbështetësi kryesor i Kosovës.