Arbëri

LDK-ja kërkon hetime të pavarura për kanosjen ndaj Abdixhikut e tre deputetëve

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka dalë me reagim publik pas raportimit për atentat ndaj kryetarit të saj dhe tre deputetëve.

LDK-ja i ka bërë thirrje organeve që të bëjnë hetime të pavarura dhe ta ruajnë diskrecionin në procesin hetimor.