Arbëri

Bërnabiq: Kurti nuk i respekton të drejtat e joshqiptarëve në Kosovë

 

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka deklaruar të shtunën se prioritet i Qeverisë është mbrojtja e serbëve në Kosovë, transmeton Danas.

Ajo ka thënë se nuk mund të ketë kompromis kur bëhet fjalë për jetët e njerëzve dhe se gjithçka që bëri kryeministri i Kosovës Albin Kurti në vitin 2022 tregoi se ai nuk respekton “të drejtat themelore të njeriut të serbëve, por edhe të joshqiptarëve të tjerë në Kosovë”.