Arbëri

Qeveria arsyeton pagesën e rrymës për veri me “brishtësinë e situatës”

 

Ndarjen e mbi 17 milionë eurove për mbulim të shpenzimeve të energjisë për banorët e veriut të Kosovës, Jeton Zulfaj, këshilltar i kryeministrit Albin Kurti e ka arsyetuar me “brishtësinë e situatës”. Të premten, Qeveria ndau 17.5 milionë euro për këtë qëllim dhe 20 milionë të tjera iu ndanë KEK-ut.

Në “Interaktiv” të KTV-së, Zulfaj ka thënë se Qeveria s’ka qëllim që të ofrojë alternativë të sundimit të ligjit, por po paguan energjinë “duke pasur parasysh brishtësinë e situatës”.