Arbëri

Zvicra kërkon që Kosova e Serbia të përmbahen nga retorikat nxitëse

 

Qeveria e Zvicrës ka kërkuar që Kosova dhe Serbia të përmbahen nga retorikat apo veprimet që mund të nxisin më tej situatën, pas tensioneve të fundit në veri.

Përmes një shkrimi në Twitter të martën, Zvicra ka theksuar se KFOR-i e EULEX-i janë çelësi për ruajtjen e rendit dhe sigurisë në veri.