Arbëri

Aliu për rrugët në veri: Jemi të angazhuar të vazhdojmë asfaltimet në çdo cep të Kosovës

 

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se ka vazhduar asfaltimi i disa rrugëve në veri të vendit.

Teksa, ka bërë të ditur se tanimë ka përfunduar edhe asfaltimi i rrugës në Maxherë.