Arbëri

Trajkoviq: Rritja e tensioneve në veri me KFOR-in e EULEX-in, e rrezikshme

 

Rada Trajkoviq, këshilltare e ministrit për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, e ka cilësuar si të rrezikshëm rritjen e tensioneve në veri, ku janë përfshirë edhe KFOR-i dhe EULEX-i.

Trajkoviq ka thënë se barrikadat nuk janë heroizëm dhe përgjigje autentike e popullit, siç po prezantohet në disa media, por rezultat i politikave, sipas saj, të gabuara të Serbisë dhe Kosovës.