Arbëri

MSH-ja e IKSHPK-ja me aktivitet për promovim të vaksinimit kundër COVID-19 e gripit sezonal

 

Ministria e Shëndetësisë (MSH) dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK) të enjten do të nisin një aktivitet për promovimin e vaksinimit kundër gripit sezonal dhe kundër COVID-19.

Aktiviteti “Karvani i vaksinimit”, që mbështetet nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, synon që të ndihmojë qytetarët për ta kuptuar sa më mirë rëndësinë e vaksinimit dhe njëkohësisht për t’u vaksinuar kundër gripit sezonal dhe kundër COVID-19.