Arbëri

KFOR-it thotë se po e analizon kërkesën e Serbisë për kthimin e ushtrisë në Kosovë

Foto: AP
 

KFOR-i ka thënë se është duke analizuar kërkesën e Qeverisë së Serbisë për të rikthyer ushtarët serbë në Kosovë.

KFOR-i thotë se do të vazhdojë të ofrojë ambient të sigurt dhe liri të lëvizjes që inkurajon dialog produktiv, duke u dhënë liderëve aftësinë për të krijuar një zgjidhje të qëndrueshme afatgjate.