Arbëri

Krasniqi: Nuk parashihet vendosja e administratorëve në komunat veriore

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Ministri i Administrimit dhe Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, ka thënë se Ligji për vetëqeverisje lokale nuk parasheh vendosjen e administratorëve nëpër komunat veriore, deri në zgjedhjet e ardhshme që do të mbahen në pranverë.

Krasniqi ka thënë në një konferencë për media pas mbledhjes së Qeverisë së Kosovës, se deri tani nuk ka asnjë ankesë për shërbimet në veri si pasojë e dorëheqjes së serbëve nga institucionet atje.