Arbëri

Vuçiqi përmend një kusht për t’u ruajtur paqja dhe stabiliteti në Kosovë

Foto: AP
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, ka thënë se për t’u ruajtur paqja në Kosovë, duhet të plotësohet një kusht, që sipas tij është i thjeshtë.

Gjatë një bisede telefonike që Vuçiqi ka pasur me zëvendëspresidentin e Këshillit të Ministrave dhe ministrin e Punëve të Jashtme të Italisë, Antonio Tajani, ai i ka thënë kryediplomatit italian që për t’u ruajtur stabiliteti në Kosovë duhet të zbatohet marrëveshja për themelimin e Asociacionit.