Arbëri

Ministrja Haxhiu “vaksinohet” kundër korrupsionit

Foto: EO
 

Në shënim të 9 dhjetorit, Ditës ndërkombëtare kundër korrupsionit, Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), të premten ka zhvilluar një aktivitet simbolik afër ndërtesës së Qeverisë.

Në këtë aktivitet KDI-ja e ka shpallur të hapur fushatën “Imunizohu kundër korrupsionit”. Simbolikë e këtij aktiviteti ka qenë “vaksinimi” kundër korrupsionit dhe shpërndarja e “Abetares kundër korrupsionit”.