Arbëri

Ramaj për Fondin për Trajtim Jashtë Vendit: Ne i kemi skanuar dështimet, topi është te Qeveria

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka zgjedhur gazetaren më të mirë të vitit 2022 në Kosovë të mërkurën. Dhe gazetarja e vitit është zgjedhur Saranda Ramaj e Grupit KOHA.

Ramaj është autore e hulumtimit që zbardhi keqpërdorimet e miliona eurove të shtetit në emër të pacientëve të sëmurë rëndë. Hulumtimi është titulluar “Abuzimet me Fondin për Trajtim Jashtë Vendit”.