Arbëri

Menaxhmenti i SHSKUK-së s’përgjigjet nëse foshnja në barkun e shtatzënës do të mund të shpëtohej

 

Ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së Shërbimit Spitalor, Klinik, Universitar të Kosovës (SHSUK), Pranvera Zejnullahu-Raçi, nuk ka komentuar vrasjen e shtatzënës në oborrin e Gjinekologjisë.

Ajo pas mbledhjes së Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, është pyetur nga gazetarët se a do të jap dorëheqje dhe nëse fëmija në barkun e shtatzënës së vrarë do të mund të shpëtohej.