Arbëri

Lista Serbe paralajmëron ankesë në Kushtetuese për emërimin e Rashiqit si ministër

 

Lista Serbe ka thënë se vendimi i Qeverisë së Kosovës për ta emëruar Nenad Rashiqin ministër për Komunitete dhe Kthim, pa pëlqimin e deputetëve serbë, është antikushtetues. Ajo ka paralajmëruar ankesë në Gjykatën Kushtetuese. 

Nga Lista Serbe thuhet se ky është “shembulli më i mirë i një veprimi autokratik, diktatorial, antikushtetues e ilegal”.