Arbëri

Caktohet trupi gjykues në çështjen kundër Thaçit dhe të tjerëve, dosja gati për transferim më 15 dhjetor

 

Kryetarja e Dhomave të Specializuara, Ekateriana Trendafilova e ka caktuar trupin gjykues në çështjen kundër Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit.

Trupi gjykues do të jetë me përbërje: Charles Smith III, Christoph Barthe, Guenaël Mettraux dhe Fergal Gaynor gjykatës rezervë.