Arbëri

Spahiu: Shqipëria s’ka interesim të bashkohet me Kosovën

Foto: KTV
 

Publicisti Nexhmedin Spahiu tha se në “Sonte me Rronin” se Shqipëria nuk ka shprehur interesim që të bashkohet me Kosovën, e sipas tij, aq më pak kryeministri Edi Rama.

Spahiu tha të mërkurën se Kosova dhe Shqipëria nuk mund të kuptohen mirë mes vete pasi sipas tij, s’i ka pasur sundimet dhe liderët e njëjtë.