Arbëri

APK-së i dhurohen 6 vetura dhe pajisje për luftimin e aktiviteteve ilegale në pyje

 

Gjashtë vetura fushore, pajisje për monitorim të pyjeve, kamera, GPS dhe dylbi i janë dorëzuar të martën Agjencisë së Pyjeve të Kosovës (APK) nga Bashkimi Evropian dhe Ambasada suedeze.

Kjo është bërë nëpërmjet programit “Mbështetje në fuqizimin e menaxhimit të qëndrueshëm dhe shumëqëllimor të pyjeve për të përmirësuar jetesën në vendet rurale dhe për të adresuar ndryshimin klimatik në Kosovë”, që po zbatohet nga organizata FAO.