Arbëri

1 milion euro Telekomit për shtrirjen e rrjetit në veri

 

Telekomit të Kosovës do t’i ndahen 1 milion euro në javët në vijim nga Qeveria e Kosovës për shtrirjen e rrjetit në komunat veriore.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, në një konferencë për media ka folur për projektet në të cilat do të mbështetet ndërmarrja dhe në ato që deri tash ka marrë përkrahje.