Arbëri

​Zyrat e KQZ-së të mbyllura në veri, kërkohet siguri për u.d të zyrtarëve komunalë të zgjedhjeve

Mbledhja e KQZ-se
 

Pas dorëheqjes së katër zyrtarëve të lartë komunalë të zgjedhjeve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve tashmë ka caktuar katër ushtruesit e detyrës, të cilët do të kryejnë detyrat në katër komunat veriore, Mitrovicë e Veriut, Zubin Potok, Leposaviq dhe Zveçan.

Por për shkak të sigurisë dhe se zyrat e KQZ-së në këto komuna vazhdojnë të jenë të mbyllura, këta zyrtarë nuk janë dërguar atje për të kryer veprimtarinë e tyre.