Arbëri

Në gjashtë komuna uji ende i papijshëm

 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik se në gjashtë lokacione, uji ende nuk i përmbush standardet e parapara për konsumim.

Siç njoftoi IKSHPK-ja të mërkurën, uji është i papijshëm në komunat Mitrovicë, Skenderaj, Istog, Klinë, Malishevë, Viti, Ndërsa, uji është i papijshëm edhe në sistemet Damjan dhe Gërqinë të Gjakovës.