Arbëri

Mbyllet bufeja e MPB-së për shkak të papastërtisë

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës e ka mbyllur përkohësisht bufenë brenda Ministrisë së Punëve të Brendshme.

Burime të KOHËS kanë thënë se bufeja është mbyllur për shkak të papastërtisë aty.