Arbëri

Nagavci bën thirrje për zëvendësim të orëve, fton fëmijët të shkojnë në shkollë të shtunave

 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka bërë thirrje që të respektohet kalendari për zëvendësimin e orëve të humbura, pasi sipas saj kjo është në interesin e nxënësve.

Sipas saj kushtet për zëvendësimin e orëve janë të mira duke marrë parasysh motin e mirë.