Arbëri

Ministri i dorëhequr i Shëndetësisë tregon se si duhet kryer puna që e la

 

Ish-ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, në cilësinë e kryetarit themelues të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës, ka takuar në Bruksel raportuesen e Parlamentit Evropian për Kosovën, Viola Von Cramon, eurodeputetin austriak Lukas Mandl, eurodeputetin bullgar, Radovan Kanev, eurodeputetin kroat, Karlo Ressler, dhe eueodeputetin, Andreas Schiedler.

Sipas njoftimit të Kolegjit të Kirurgëve të Kosovës, temë diskutimi në këtë takim ka qenë gjendja aktuale e kujdesit shëndetësor të Kosovës dhe rruga e transformimit drejt standardeve evropiane.