Arbëri

Nagavci: Është shqetësues fakti se këto sjellje dhune po pranohen si normale

 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka thënë se dhuna, në çfarëdo forme, është e papranueshme, është akt i lig dhe i shëmtuar, prej kujtdo që ushtrohet, sidomos kur bëhet fjalë për kategori të ndjeshme.

Ajo ka shkruar në Facebook se të gjithë janë të ndjeshëm përballë nënave, sepse nënat janë sinonim i mirësisë dhe dashurisë së pafundme!