Arbëri

Partitë shpenzuan shumë më tepër se që raportuan të hyra gjatë vitit 2021

Foto: KOHA
 

Partia në pushtet, Lëvizja Vetëvendosje, ka shpenzuar mbi 1.3 milion euro për fushatat zgjedhore të vitit të shkuar.

Më 2021 u mbajtën zgjedhjet qendrore dhe ato lokale.