Arbëri

Parlamenti i Ukrainës shkruan për medaljen që Kosova ua ndau grave ukrainase

 

Parlamenti i Ukrainës njoftoi të dielën për medaljen që Kosova ua ndau grave ukrainase, thuhet në njoftimin në rrjetin social Telegram.

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në Forumin Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, iu ndau ukrainaseve medalje për qëndrueshmëri dhe mbrojtje të territorit, qëkur nisi agresioni rus (24 shkurt).