Arbëri

Për një muaj, barnat Zelboraf dhe Cotellic i kushtojnë një pacienti me kancer lëkure mbi 2,000 €

Foto: Ilustrim
 

Zelboraf dhe Cotellic janë dy nga barnat që onkologët ia kanë përshkruar për trajtim një pacienteje që është diagnostikuar me kancer të lëkurës.

Kjo pasi imunoterapia, e cila përdor sistemin mbrojtës të trupit për t’i vrarë qelizat e kancerit, është vlerësuar nga profesionistët shëndetësorë në Klinikën e Onkologjisë si më efektive.