Arbëri

Nagavci këmbëngul që mësimi të mbahet të shtunave

 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, konsideron se procesi mësimor i mbajtur të shtunën nuk është realizuar në tërësi shkaku i mosinformimit të duhur dhe presioneve nga më të ndryshmet.

Sipas Nagavcit, mësimi duhet të vazhdojë sipas planit të MASHTI-t dhe se mënyrë tjetër nuk ka.