Arbëri

AAK-ja kërkon veprime institucionale për kushtin e ri për vizat

Foto: KOHA
 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) vlerëson se institucionet e Kosovës do të duhej të reagonin lidhur me kushtin të Francës lidhur me liberalizimin e vizave për Kosovën.

Shefi i grupit parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka thënë të premten pas mbledhje së Kryesisë së Kuvendit, se kryetari i Kuvendit dhe kryeministri do të duhej ta adresonin këtë çështje tek institucionet e BE-së.