Arbëri

Sekuestrohen rreth 100 objekte të ndërtuara në Brezovicë

Foto: KOHA/Ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Ferizaj ka bërë të ditur të martën se ka sekuestruar përkohësisht rreth 100 objekte të ndërtuara në zonën e Brezovicës.

Sipas Prokurorisë, vlerësohet se objektet janë ndërtuar në kundërshtim me Ligjin për Parkun Kombëtar “Sharri” si dhe Planin Hapësinor për Parkun Kombëtar “Sharri” të aprovuara nga Kuvendi i Kosovës.