Arbëri

Murati: Është zvogëluar hendeku eksport – import

 

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka thënë se raporti eksport – import i mallrave ka qenë 1:9 në vitin 2019.

Por, ai ka thënë se është rritur dukshëm eksporti në dy vitet e fundit, dhe është përmirësuar dukshëm raporti. Ai thotë se aktualisht është 1:6.