Arbëri

Prindërit kërkojnë që grevat në arsimin fillor të ndalohen me ligj

 

Përmes një deklarate publike, Këshilli i Prindërve të Kosovws, ka bërë thirrje të martën, për kthim në normalitet dhe përmirësim të cilësisë në arsim.

Është theksuar se Këshilli nuk do të jetë dakord asnjëherë me grevën e SBASHK-ut dhe as me drejtuesit, siç thuhet, “e paarsyeshëm të kësaj organizate”.