Arbëri

Sindikata e Pavarur e Administratës kërkon nga Qeveria t’i ekzekutojë pagat e shtatorit

Foto: KOHA
 

Sindikata e Pavarur e Administratës sē Kosovës (SPAK), ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që sa më parë t’i procedojë pagat për muajin shtator e po ashtu urgjentisht të ulet me sindikatat që t’i diskutojë kërkesat e tyre.

Kjo sindikatë përmes një komunikate për media të martën, ka thënë se ndalja e pagës është shkelje ligjore dhe se Qeveria aktuale ka për mision që t’i shkatërrojë sindikatat.