Arbëri

Lëvizja Vetëvendosje mban zgjedhjet e brendshme, shfrytëzon objektet shkollore

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Ditë të demokracisë e ka quajtur kandidati i vetëm për kryetar të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, procesin zgjedhor të partisë, që u mbajt gjatë ditës. Kurti theksoi se zëri i secilit anëtar do të dëgjohet. Ndërkaq për të realizuar procesin zgjedhor Lëvizja Vetëvendosje shfrytëzoi mbi 100 objekte shkollore, për të cilat ka thënë se i ka përdorur për t’ua lehtësuar procesin e votimit anëtarëve të partisë.

Që nga ora 10:00 e mëngjesit u hapën qendrat e votimit për aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje, për t’i zgjedhur strukturat e reja të partisë.

Për ta hedhur votën në kutinë e votim, herët doli edhe kryetari aktual dhe kandidati i vetëm për të parin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, i cili votoi në ambientet e shkollës fillore “Gjergj Fishta” në kryeqytet.