Arbëri

Jasharaj-Kurtit: Deklaratat tuaja janë bërë bajate, presim ftesë por jo takime për t’u tallur

 

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, i ka konsideruar “deklarata bajate”, ato çka i tha të dielën kryeministri Albin Kurti pas votimit në zgjedhjet e brendshme të Lëvizjes Vetëvendosje.

Kurti i quajti përfaqësuesit e sindikatave “sindikalistë të PAN-it”, por kjo deklaratë nuk i la përshtypje Jasharajt. Ai tha se Kurti po flet pa argumente.