Arbëri

Hykmete Bajrami me propozim për SBASHK-un dhe Qeverinë

 

Deputetja e LDK-së, Hykmete Bajrami, njëherit ish-ministre e Arsimit, u ka bërë një propozim Sindikatës së Bashkuar për Arsim, Shkencë e Kulturë (SBASHK) dhe Qeverisë së Kosovës për të dalë nga greva.

Ajo i ka rekomanduar SBASHK-ut që ta pranojë ofertën e Qeverisë për 50 euro shtesë dhe kjo të vazhdojë deri më 31 dhjetor 2022, ndërsa nga 1 janari të implementohet Ligji i Pagave.