Arbëri

Ngrihet sërish çmimi i naftës

Foto: KOHA
 

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të shtunën çmimet tavan për derivatet.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e shtunë është 1.58 euro, derisa një ditë më parë ishte 1.57 euro.