Arbëri

Vetëm 0.4 për qind e mësimdhënësve nuk janë në grevë

 

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, ka njoftuar se nga 22 mijë e 585 mësimdhënës, vetëm 0.4 për qind prej tyre nuk janë përfshirë në grevën e përgjithshme.

KOHA ka siguruar njoftimin që SBASHK-u ua ka përcjell krerëve sindikalë të komunave të Kosovës të hënën, ku bëhet e ditur se Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës ka dërguar shkresë tek Avokati i Popullit.