Arbëri

Ish-zyrtari i lartë i FBI-së hetohet për lidhje me Rusinë, përmenden edhe Kosova e Edi Rama

FOTO: KOHA/Ilustrim
 

Një ish-agjent i nivelit të lartë të FBI-së, i cili ishte i përfshirë në hetimin për kontaktet e fushatës së ish-presidentit amerikan, Donald Trump me Rusinë gjatë zgjedhjeve të vitit 2016, është vënë vetë nën vëzhgimin e prokurorëve federalë për lidhjet e tij me Rusinë dhe qeveritë e tjera të huaja.

Këtu përmendet edhe kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama dhe lidhjet e tij me ish-zyrtarin e lartë.