Arbëri

Nagavci: Mosmbajtja e mësimit shkel të drejtat e nxënësve për arsim

 

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka thënë se greva e paralajmëruar nga Sindikata për Arsim i dëmton nxënësit.

Në një konferencë për media ajo theksoi se humbja e mësimit shkel të drejtën e nxënësve për arsim.