Arbëri

Robelli: Duhet të rishikohet krejtësisht formati i negociatave Kosovë – Serbi

 

Kolumnisti i Grupit KOHA, Enver Robelli, ka thënë se duhet të rishikohet krejtësisht formati i dialogut Kosovë – Serbi dhe se në të ardhmen duhet të ketë tre ndërmjetësuesë, një nga BE-ja, nga shtetet që e kanë njohur Kosovën, një nga SHBA-ja dhe një nga shtetet jashtë BE-së.

Robelli në postim në Facebook ka thënë se s’mund të ketë marrëveshje me regjimin e Beogradit, përdersa krahas “nxënësit të Sheshelit dhe adhuruesit të Putinit, në tavolinë qëndrojnë edhe dy burokratë të BE-së që ia mbajnë anën Serbisë”.