Arbëri

Serbia shpalos propozimet, Qeveria e Kosovës mjaftohet me një komunikatë

 

Zyrtarët serbë kanë fajësuar palën kosovare për dështimin që të arrihet një marrëveshje lidhur me çështjet të cilat prodhuan tensione në terren. Sipas tyre, dy propozimet e dhëna rreth targave dhe dokumenteve të identifikimit janë refuzuar nga Kurti. E, Zyra e kryeministrit të Kosovës përveç një komunikate për media nuk ka dhënë më shumë sqarime rreth diskutimeve disaorëshe në Bruksel të enjten

Qëndrime kundërthënëse në Kosovë e Serbi janë dhënë një ditë pas dështimit të palëve që të arrijnë ndonjë kompromis në Bruksel. Zyra e kryeministrit Kurti përveç një komunikate për media ditën e takimit nuk ka ofruar më shumë detaje nga diskutimet e ndërmjetësuara prej përfaqësuesit të lartë të BE-së, Joseph Borrell.

Sipas komunikatës, në agjendë kishte dy tema.