Arbëri

Sogojeva: Sektori i gastronomisë në krizë, reduktimet e rrymës e kanë vështirësuar situatën

 

Kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva, ka thënë se reduktimet e rrymës po i shkaktojnë telashe të mëdha hotelerisë dhe gastronomisë në përgjithësi.

Sogojeva në një intervistë për “60 Minuta” në KTV, ka thënë se po rrezikohet edhe mbijetesa e shumë subjekteve.